top of page

Voeg een pakbon of urenstaat toe aan je factuur

Als je een factuur verstuurt naar een klant, is het verstandig om ook een urenstaat of pakbon mee te sturen. Hierdoor voorkom je vragen over de levering en kan je ervoor zorgen dat facturen sneller worden betaald. Bovendien kan het toevoegen van deze documenten ook de druk op de klantenservice verminderen. Als je dit proces wilt automatiseren, kan je gebruik maken van onlinebetalen.nl.


"Voeg met de boekhoudkoppeling niet alleen de factuur, maar ook je pakbon, werkbon of urenstaat toe"

Door een urenstaat of pakbon mee te sturen met de factuur, kan de klant inzien wat er is geleverd en wanneer dit is gebeurd. Hierdoor voorkom je vragen over de levering en kan de klant direct zien dat de factuur juist is. Dit kan resulteren in snellere betalingen en minder druk op de klantenservice, omdat klanten minder snel zullen bellen of mailen met vragen over hun factuur.


Het automatiseren van dit proces kan het nog gemakkelijker maken. Met onlinebetalen.nl kan je automatisch een urenstaat of pakbon meesturen met elke factuur die je verstuurt. Dit kan tijd besparen en ervoor zorgen dat je minder handmatig werk hoeft te verrichten. Bovendien kan je deze tool gebruiken om klanten de mogelijkheid te geven om hun facturen online te betalen. Dit kan de betalingsprocessen nog verder stroomlijnen en ervoor zorgen dat facturen nog sneller worden betaald.


Door het versturen van een urenstaat of pakbon bij elke factuur, kan je ervoor zorgen dat facturen sneller worden betaald en de druk op de klantenservice wordt verminderd. Als je dit proces wilt automatiseren, kan onlinebetalen.nl een handig hulpmiddel zijn. Met deze tool kan je eenvoudig automatisch een urenstaat of pakbon meesturen met elke factuur die je verstuurt, en klanten de mogelijkheid geven om online te betalen.



Hoe te implementeren?

Er zijn maar een aantal elementen nodig om succesvol additionele documenten mee te sturen vanuit onlinebetalen.nl

  • Deelname aan het platform van onlinebetalen.nl

  • Koppeling met d-basics om online betalen aan jouw financieel of ERP pakket te koppelen.

  • Urenstaat, pakbon, werkbon in PDF Mogelijkheid om data uit ordergegevens of project administratie uit te lezen voor om zodoende de juiste bon te kunnen koppelen.

De kosten zijn niet anders dan normaal en de enige kosten die extra zijn, is voor het realiseren van de koppeling met dbasics. Dit is veelal gerealiseerd in één a twee werkdagen. In uiterste gevallen zal er een consultant nodig zijn van het ERP pakket.



Implementatie in dagen, niet in weken




bottom of page