top of page

In de reeks met de online betaalmethoden : De brief met QR-code

Bijgewerkt op: 11 okt. 2023

Bij onlinebetalen.nl weten we hoe belangrijk het is om klanten tegemoet te komen op manieren hoe zij willen betalen. Door verschillende betaalmethoden aan te bieden, kan je jouw debiteur 'nudgen' om jouw factuur in een impuls te betalen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij het betalen van jouw producten of diensten.


Daarom willen wij u graag informeren over de brief met QR-code


De QR-code in een brief heeft de brief met acceptgiro vervangen.


De QR-code biedt uw klanten een snelle, eenvoudige en veilige manier om online betalingen uit te voeren. Door simpelweg de QR-code te scannen met hun smartphone, kunnen uw klanten direct naar de betaalpagina worden geleid zonder handmatige gegevensinvoer. Dit betekent minder afleidingen en een snellere betalingservaring voor uw klanten, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en mogelijk meer terugkerende klanten.


Maar dat is niet alles: het gebruik van de QR-code vermindert ook de kans op menselijke fouten en verhoogt de veiligheid. Uw klanten hoeven hun gegevens niet langer handmatig in te voeren, waardoor het risico op fouten en fraude wordt verminderd. Bovendien kan uw bedrijf met deze innovatieve betaaloplossing ook de betalingsverwerking automatiseren, waardoor de administratieve lasten worden verlaagd en de efficiëntie wordt verbeterd.

Kortom, de QR-code is een win-win-oplossing voor uw bedrijf en uw klanten. Met deze betalingsmethode kunt u uw klanten een veilige, snelle en eenvoudige betalingservaring bieden, terwijl u uw eigen betalingsproces verbetert.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken hoe u de QR-code kunt integreren in uw proces en hoe wij u hierbij kunnen helpen.



brief met QR-code voor online betaling


bottom of page